Har Munir besluttet sig for at rejse?

FCBARCELONA.DK - 17.11.18

Problemerne med at nå til enighed med Munir om en forlængelse fortsætter og det kan være et tegn på, at angriberen har besluttet sig for, at forlade klubben på fri transfer til sommer.

Munir spiller en sekundær rolle på holdet denne sæson, hvor det er blevet til sparsomt med spilletid. Den situation kommer næppe sig til ændre sig i den resterende del af sæsonen.

Hans kontrakt udløber med udgangen af denne sæson, så til januar kan han forhandle frit med dem han vil. Her skal en eventuel ny klub ikke af med en overgangssum til Barca og det forbedrer Munirs muligheder for en god og indbringende kontrakt.

Barca vil gerne forlænge med den 23-årige Munir, men trods langtrukne forhandlinger, er man ikke blevet enig. Samtidig viser andre klubber stor interesse for den spansk/marrokanske angriber og det kan meget vel friste ham.

Trods den sekundære rolle på Barcas mandskab, betragter alle Munir for en spiller med et kæmpe potentiale. Derfor vil det være noget af et nederlag for Barca, hvis de må lade en spiller af Munirs kaliber og med hans unge alder, rejse kvit og frit.

.:FORSIDE:.