Har Messi fået nok af Barcelona?

FCBARCELONA.DK - 19.11.20

© Getty Images

Var det Messis reelle følelser der fløj ud af ham, da han ankom til Barcelona i går og blev mødt af pressen? Er det tilfældet, tegner alt til, at han har fået nok af Barcelona og bare venter til sommer, så han kan komme væk.

De fleste ville nok være lidt anstrengte, hvis de efter 15 timers flyvetur blev mødt af en uventet toldkontrol, for derefter at løbe ind i en mur af pågående journalister. Den tilspidsede situation kan meget vel være forklaringen på, at Messi sagde som han gjorde ved ankomsten i går.

Det var udtalelsen 'Jeg er træt af altid at være et problem i klubben' der fangede medierne. Det var Messis reaktion på et spørgsmål om udtalelserne fra Griezmanns tidligere agent om, at Messi styrer alt i Barcelona som et rædselsregime.

Udtalelsen kan også være udtryk for, hvad Messi virkelig mener om situationen denne sæson, hvor der hersker kaos overalt i klubben. Har han reelt fået nok og bare venter på at komme væk til sommer?

Der er næppe tvivl om, at situationen trykker Messi og det kan være forklaringen på, at han ikke har præsteret på samme niveau i denne sæson, som man er vant til fra hans side.

Spørgsmålet er så, om Messi finder overskuddet og humøret frem igen efter en god nats søvn, for lørdag aften er der virkelig brug for en veloplagt Leo Messi, når Barca gæster Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.