fbpx

Sådan kommer Hansi Flicks trænerteam til at se ud

Anders Lang Jensen - 01.06.24

 


Hansi Flick tager sine to velkendte assistenttrænere Marcus Sorg og Toni Tapalovic med til Barca, men en sidste og tredje assistenttræner til teamet ventes snart på vej. Det fuldender Flicks ledelsesteam, der skal skabe succes.

Trænerteamet er endnu ikke officielt bekræftet fra Barcas side, men det er ifølge flere medier stort set fastlagt, at Marcus Sorg og målmandstræner Toni Tapalovic følger med Hansi Flick til det catalanske, når pre-season starter efter ferien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo får de også selskab af tyske Heiko Westermann, der i sin aktive karriere tørnede ud for Real Betis fra 2015 til 2016. Den detalje er ikke helt tilfældig, for Westermanns tid i La Liga har givet ham vigtige redskaber.

Heiko Westermann taler nemlig flydende spansk, og derfor vil det fra Hansi Flicks start i klubben være en afgørende kvalitet at have i trænerteamet. 40-årige Westermann stoppede karrieren i 2018 og har siden sidste år været assistenttræner for det tyske U19-landshold.

Den nye tyske trænerkoloni på bænken skal skabe fremtidens Barca-hold og hente de tofæer, der ikke kom i hus i den netop afsluttede sæson.

flick2

 

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.