Gündoğan: 'Messi er den bedste i historien'

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.11.19

© Getty Images

Når det kommer til verdens bedste fodboldspiller har debatten om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo raset i et årti nu, men står det til midtbanespilleren Ilkay Gündoğan, så er svaret for ham klokkeklart.

'Lionel Messi er den bedste spiller i verden. Efter min mening har han nogle meget specielle færdigheder. Han har talent og det viser han altid på banen. Han har altid instinktet til at tage den rette beslutning' fortæller Manchester City-spilleren fra den tyske landsholdslejr.

Her stoppede roserne til Messi dog ikke. 'Han bruger sin fart meget godt mod de modstandere han spiller mod. Han afslutter godt og alt i alt, så har ingen andre så meget kvalitet som Lionel Messi. Han er den bedste spiller fra min generation og den bedste spiller i historien. Jeg håber vi får mere at se til ham de næste få år' tilføjede Gündoğan.

Messi har scoret ni mål i elleve optrædender i denne sæson. Senest scorede han hattrick mod Celta de Vigo i sidste weekend, hvor to mål blev scoret på frispark. I de sidste elleve år har Messi scoret mere end 40 må i hvert kalenderår. Selv når Barca ikke har været på toppen, så er Messi det altså stadig.

.:FORSIDE:.