fbpx

Gündogans agent mødtes med ledelsen i Barca

FCBARCELONA.DK - 14.04.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan rygtes i disse uger til Barca på en fri transfer til sommer og torsdag blev rygterne forstærket yderligere, da tyskerens repræsentant mødtes med Barcas sportslige ledelse.

Den sportslige ledelse i Barca arbejder angiveligt blandt andet på at forstærke holdets midtbane frem mod næste sæson, og her skulle Manchester Citys Ilkay Gündogan stå højt på catalanernes ønskeliste.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torsdag blev der så sat endnu mere gang i spekulationerne, da Gündogans repræsentant, hans onkel Ihan Gündogan, blev spottet på klubbens kontorer på Ciutat Esportiva i Barcelona. Her blev han taget imod af Barcas fodbolddirektør, Mateu Alemany, der som bekendt sammen med Jordi Cruyff står for Barcas transfers.

Dermed er der ikke den store tvivl om, at der i øjeblikket er forhandlinger mellem Barca og Ilkay Gündogan om et skifte til sommer. Her bliver det helt store spørgsmål, om den tyske midtbanespiller accepterer de økonomiske rammer, som Barca opererer under grundet den udfordrede økonomi.

Netop Mateu Alemany har et særdeles godt forhold til agenten Ihan Gündogan. Han repræsenterer nemlig også danske Andreas Christensen, som sidste sommer ankom til Camp Nou på en fri transfer. Nu bliver det så spændende at se, om det gode forhold kaster endnu en transfer af sig til sommer.

.:FORSIDE:.