Guardiolas far: 'Måske vender han tilbage til Barca'

FCBARCELONA.DK - 05.12.19

© Getty Images

Pep Guardiola har været savnet siden han i 2012 forlod Camp Nou efter fire succesrige sæsoner i spidsen for det catalanske mandskab. Nu åbner Guardiolas far op for et comeback.

Forleden vandt Pep Guardiola en catalanske pris for årets træner, men City-træneren havde ikke selv mulighed for at tage imod prisen. I stedet var det Guardiolas far, Valenti Guardiola, som modtog prisen på vegne af sin søn.

Da Valenti modtog prisen blev det også til en kort takketale og herefter blev han blandt andet spurgt til, om der er en chance for, at Pep Guardiola vender tilbage til Barca.

'Måske vender han tilbage til Barcelona, men så ville det være for at være træner. Siden han flyttede hjemmefra har han dog altid truffet sine helt egne beslutninger og jeg har aldrig skulle råde ham til noget" sagde Valenti Guardiola om sin søn.

Senest er meldingerne gået på, at Ernesto Valverde er i gang med sin sidste sæson i spidsen for Barca, men Pep Guardiola har indtil videre ikke været nævnt som en af de mulige afløsere.

.:FORSIDE:.