Guardiola: 'Xavi bliver Barca-træner før eller siden'

Anders Lang Jensen - 02.11.19

© Getty Images

Den tidligere midtbanestjerne på Camp Nou, Xavi, har efter sit karrierestop taget hul på trænerjobbet hos Al Sadd. Det fleste, heriblandt Pep Guardiola, regner dog med, at Xavi Hernández før eller siden ender i spidsen for Barca.

En dag ønsker Xavi at vende tilbage til det catalanske som cheftræner, og for tiden lærer den tidligere midtbanegeneral trænerfaget at kende hos sin tidligere klub som aktiv spiller - nemlig Al Sadd i Qatar. Og ifølge Pep Guardiola er der ikke nogen tvivl om, at Xavi en dag bliver cheftræner på Camp Nou.

'Xavi var allerede en træner, da han spillede. Hans øjne lyste op, når han så på fodbold. Han bliver helt sikkert cheftræner i Barca. Der er nogle spillere, som man kan se aldrig bliver trænere. Det er ikke tilfældet her. Xavi kan være træner, hvor end han vil – ikke kun i Barcelona' sagde Guardiola i et interview med Catalunya Radio.

'Man skal give ham tid. Før eller siden vil han træne Barcelona, men han er stadig ung. Han kender fodbold, han ser det, han har passion, dedikation, han er modig og frygtløs, og han siger tingene ligeud'.

'Det ville være interessant at se ham træne Barca. Han kan lide at træne andre, og han fokuserer på alting', sluttede den tidligere succestræner i Barca.

644x70

.:FORSIDE:.