Guardiola: 'Tror Eric Garciá skal spille på Camp Nou'

FCBARCELONA.DK - 02.03.21

© Getty Images

Alt tegner efterhånden til, at Barca bliver forstærket med Eric García til sommer. I går sagde hans nuværende træner i Manchester City, Pep Guardiola, at han forventer at skiftet bliver en realitet.

Det er ikke lykkes for City at forlænge med den catalanske forsvarsspiller, der angiveligt meget gerne vil hjem til Barcelona, hvor han har fået sin fodboldopdragelse i La Masia. I går kommenterede City-træner Guardiola sagen.

'Jeg tror han skal spille på Camp Nou. Barca køber ikke gennemsnitlige spillere. Han er en topspiller' kom det fra den tidligere Barca-spiller og træner.

Noget tyder på at City har lagt Garciá på is af netop samme årsag og det ærgrede Guardiola sig højlydt over. 'Jeg har ikke kunne udtage ham til de to seneste kampe og det knuser mit hjerte, for det har han fortjent. Han er som en søn for mig' sagde han videre.

Guardiola lagde ikke skjul på, at City mister en stor profil i García. 'Han har været vores bedste centrale forsvarsspiller efter pandemien. Han begik ikke en eneste fejl' afsluttede han.

.:FORSIDE:.