fbpx

Guardiola: 'Retfærdigt at Messi vandt Ballon d'Or'

FCBARCELONA.DK - 01.12.21

// Lionel Messi // Ballon d'Or

instabar


Barca-legenden Lionel Messi vandt forleden sin syvende Ballon d'Or. At argentineren vandt igen har skabt stor debat, men hvis man spørger Pep Guardiola, så kan det aldrig være uretfærdigt, at Messi vinder prisen.

Var det fortjent og retfærdigt, at Lionel Messi vandt Ballon d'Or endnu engang? Skulle det i stedet have været Robert Lewandowski eller en helt tredje, som løb med prisen? Der har været stor debat i dagene efter mandagens uddeling af Ballon d'Or, hvor Lionel Messi vandt for syvende gang.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tirsdag blev Pep Guardiola spurgt til retfærdigheden i, at det endnu engang var Lionel Messi, som vandt den prestigefyldte pris.

'Det kan aldrig nogensinde være uretfærdigt, at Lionel Messi vinder Ballon d'Or. Det er han simpelthen for god til. De fire eller fem øverste finalister befinder sig alle på så højt et niveau, at de hver især kunne vinde prisen. Lewandowski har været fantastisk i denne sæson og i den forrige, med alle de mål han har scoret. Det havde også været retfærdigt, hvis han havde vundet. Men på dette niveau har flere spillere fortjent prisen' sagde Guardiola.

Lionel Messi vandt som bekendt Ballon d'Or foran Robert Lewandowski og Jorginho. Fra Barcelona havde man Pedri på en flot 24. plads. Se Top 25 herunder.

1: Lionel Messi
2: Robert Lewandowski
3: Jorginho
4: Karim Benzema
5: N'Golo Kanté
6: Cristiano Ronaldo
7: Mohamed Salah
8: Kevin de Bruyne
9: Kylian Mbappé
10: Gianluigi Donnarumma
11; Erling Haaland
12: Romelu Lukaku
13: Giorgio Chiellini
14: Leonardo Bonucci
15: Raheem Sterling
16: Neymar
17: Luis Suarez
18: Simon Kjær
19: Mason Mount
20: Riyad Mahrez
21: Lautaro Martinez og Bruno Fernandes
23: Harry Kane
24: Pedri
25: Phil Foden

.:FORSIDE:.