fbpx
Annonce

Guardiola: 'Laporta skaber optimisme i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 11.03.21

// Pep Guardiola // Joan Laporta


Pep Guardiola er medlem af FC Barcelona og han følger sin tidligere klub tæt. Forleden kommenterede han præsidentvalget i klubben. Her ønskede han Joan Laporta tillykke med sejren og sendte ham sine bedste ønsker.

Guardiola bærer Barca i sit hjerte og udover at være medlem af klubben gennem det meste af sit liv, har hans familie gennem generationer haft sæsonkort til Camp Nou.

Forleden på et pressemøde i Manchester kommenterede han valget af Laporta. 'Det var en dejlig dag. Alle tre kandidater havde deres muligheder og gjorde et godt stykke arbejde. Jeg vil selvfølgelig ønske Laporta tillykke med at blive valgt. Der var ingen tvivl, for han vandt stort' kom det fra Barca-legenden.

'Jeg er sikker på, at han med sin personlighed vil skabe en god stemning og masser af optimisme i klubben og i landet (Catalonien, red.). Jeg ønsker ham alt det bedste for denne sæson og for den næste' fortsatte han.

Guardiola havde ikke selv mulighed for at stemme ved præsidentvalget. Corona forhindrede ham i at rejse til den catalanske hovedstad og stemme og medlemmer bosiddende i udlandet havde ikke fået muligheden for at brevstemme.

.:FORSIDE:.