fbpx

Guardiola: 'Jeg vil ikke beholde spillere som vil væk'

FCBARCELONA.DK - 21.06.22

// Bernardo Silva

På et pressemøde mandag i Barcelona, hvor man præsenterede velgørenhedskampen mellem Barca og Manchester City, blev Pep Guardiola spurgt til rygterne om Bernardo Silva, som sender portugiseren til Camp Nou. Svaret var klart.

På mandagens pressedemøde deltog blandt andet Pep Guardiola og Joan Laporta, hvor man sammen præsenterede kampen den 24. august mellem Barca og City. Kampen spilles til fordel for kampen mod sygdommen ALS.

Artiklen fortsætter under annoncen


På pressemødet kunne den fremmødte presse stille spørgsmål og her blev der uden overraskelse spurgt til rygterne om Bernardo Silva, som sender midtbanespilleren til Barca.

'Jeg kan ikke sige så meget andet end at jeg tror, at Bernardo bliver hos os. Men som jeg altid har sagt, både i City og i min tid som Barca-træner, så ønsker jeg ikke spillere på mit hold, som ikke ønsker at være hos os. Hvad transfervinduet så bringer ved vi ikke' sagde Pep Guardiola.

Barca-træner Xavi skulle angiveligt have et særdeles godt øje til Bernardo Silva, men et køb skulle dog kun blive aktuelt hvis Frenkie de Jong ender med at blive solgt. 

.:FORSIDE:.