Guardiola: 'Jeg er god, men jeg er ikke den bedste'

FCBARCELONA.DK - 13.02.20

© Getty Images

Pep Guardiola har haft en succesfuld trænerkarriere og betragtes i dag som en af verdens bedste trænere. I et åbenhjertigt interview fortæller han dog, at hans succes primært skyldes de spillere han har haft til rådighed.

'Hvad vil det sige, at være den bedste? Jeg har aldrig følt mig som den bedste, ikke en gang da jeg vandt seks titler i træk og the treble med Barca. Jeg vandt fordi jeg havde ekstraordinære spillere' udtaler han i en snak med Sky Sports.

'Der findes fantastiske trænere, der ikke har disse spillere og som ikke er træner i de store klubber. Jeg er en god træner, men ikke den bedste. Giv mig et hold der ikke er Manchester City, for så ville jeg ikke vinde' fortsætter den tidligere Barca-træner.

Guardiola mener, at kravene til trænerne i dag ofte er urealistiske. 'Folk tror, at hvis du er Guardiola eller Klopp, så skal du vinde det hele hvert år, men det er umuligt. Der vil altid være forhindringer der gør, at du ikke vinder. Hvis du ikke vinder Champions League er du en fiasko og hvis du gør, er du en succes' afslutter han.

.:FORSIDE:.