Guangzhou vil friste Malcom med millioner

FCBARCELONA.DK - 07.12.18

Det er ikke meget man har set til Malcom i hans første sæson i Barca, men det afholder tilsynelade ikke kinesiske Guangzhou Evergrande fra at friste ham og Barca med rigtig mange penge.

Malcom var sommerens største overraskelse, da Barca i den absolutte slutfase af transfermarkedet overhalede Roma indenom og købte Malcom for 41 mio. euro af Bordeaux.

Siden har den brasilianske angriber spillet en noget sekundær rolle. Det er blevet med sporadisk med spilletid og et par scoringer har han også budt på, mod Inter og Cultural, men ellers har han siddet mest på bænken.

I Kina følger pengestærke Guangzhou Evergrande situationen tæt, for her skulle man være klar med rigtig mange penge, for at få lokket Barca-angriberen til den kinesiske klub, hvor den tidligere Barca-spiller Paulinho også spiller.

Den kinesiske sæson er netop slut, så spørgsmålet er Guangzhou vil gå efter Malcom til januar, eller man venter til sommer, hvor Barca vil være nemmere at overbevise.

Hvis Malcom fortsætter i periferien af holdet i resten af sæsonen kan det ikke på forhånd afvises, at Barca er klar til at sælge, hvis de kan få en højere sum end de selv betalte for ham.

.:FORSIDE:.