Griezmanns tidligere agent undskylder sine udtalelser

FCBARCELONA.DK - 23.11.20

© Getty Images

Griezmanns tidligere agent Eric Olhats har skabt stor polemik med sine udtalelser om forholdet mellem Messi og Griezmann. Nu er han ude med en undskyldning og en beklagelse over, at det er gået ud over Griezmann.

'Messis attitude er elendig, hvilket Griezmann har fået at føle. Det er et rædselsregime. Enten er du med Messi eller så er du mod ham' kom det blandt andet fra Olhats forleden til mediet France Football. Det er udtalelser han i dag fortryder. Det forklarer han i et åbent brev til avisen Marca.

'Efter alle kommentarerne om mulige uenigheder mellem Leo Messi og Antoine Griezmann og de senere kommentarer fra Ronald Koeman, vil jeg gerne afklare nogle ting' indleder Olharts sit brev.

'Først vil jeg gøre det klart, at Antoine Griezmann aldrig har fortalt mig noget om dette emne. Jeg er klar over, at mine kommentarer er subjektive og måske endda forkerte. Jeg er den eneste ansvarlige for dem. Jeg har ikke i tre år haft relation til Antoine eller været tæt på hans familie' fortsætter han.

'Der har aldrig været en kontrakt mellem os. Jeg har ikke været hans agent, men hans tekniske rådgiver. Det giver mig ret til udtrykke min mening uden at skulle bede nogen om lov' kommer det fra Olhats.

'Jeg er klar over, at ofret i hele denne sag er Antoine Griezmann. Det beklager jeg dybt og jeg undskylder. Dette bliver min sidste kommentar om emnet' afslutter han.

Dermed håber Olhats nok at lukke den polemik som hans udtalelser har skabt, men om det lykkes, må tiden vise.

.:FORSIDE:.