Griezmanns spillerlicens var aldrig i fare

FCBARCELONA.DK - 18.08.19

© Getty Images

For en lille måned siden truede Atlético de Madrid med at spærre Griezmanns spillerlicens, til der var klarhed om omstændighederne for skiftet til Barca. Nu viser det sig, at angriberens spillerlicens aldrig var i fare.

Griezmann spillede sin første officielle kamp for Barca i fredags, da holdet tog hul på ligaen med kampen mod Billbao. Hans deltagelse krævede en gyldig spillerlicens og den havde Barac forlængst fået på plads.

Det er ellers kun en lille måned siden, at Atlético i officiel udmeldig truede med, at spærre franskmandens licens, til det var afgjort om Barca havde forhandlet ulovligt med Griezmann før 1. juli, så prisen steg fra 120 mio. euro til 200 mio. euro.

Siden har der været stille om sagen, men nu er det kommet frem, at La Liga meget hurtigt afviste Atléticos anmodning om at tilbageholde Griezmanns spillerlicens, efter at spilleren havde betalt de 120 mio. euro, der købte ham fri af hans kontrakt.

La Liga organisationen fandt ikke argumenter for, at de skulle tage det drastiske skridt at spærre Griezmann, til der var kommet en afklaring.

Dermed er Atléticos eneste mulighed en civil retssag, hvis de vil have 80 mio. euro mere for Griezmann.

.:FORSIDE:.