Griezmanns skade åbner døren for Braithwaite

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.07.20

© Getty Images

Martin Braithwaite har ikke fået meget spilletid på det seneste, men nu er Antione Griezmann blevet skadet og han ventes ude resten af ligaen. Det åbner døren for mere spilletid til danskeren.

I de sidste seks kampe er det kun blevet til 55 minutters spilletid til Martin Braithwaite og to af kampene har han set til fra bænken i alle 90 minutter, men nu er Griezmann skadet og det åbner døren for mere spilletid.

Griezmann ventes at være ude i de sidste to kampe i La Liga. Dermed har Barca kun Messi, Suárez, Braithwaite og Ansu Fati til angrebet. Det kan næsten kun give mere spilletid til den 29-årige angriber.

Den primære årsag til, at Braithwaite kan vente mere spilletid skyldes, at Barca nu kun har fire angribere til rådighed. Der skal skiftes ud ind i mellem og Suárez har stadig brug for at blive sparet, da han først lige er kommet tilbage. Dertil ser Messi også slidt ud, så der blive helst sikkert brug for den danske angriber i de sidste to kampe i La Liga.

De to kampe der resterer i La Liga er mod Osasuna og Alavés. Det er de sidste kampe Braithwaite kan spille i denne sæson, da danskeren ikke kan være med i Champions League, fordi han ikke er indskrevet til turneringen.

.:FORSIDE:.