Griezmann: 'Vi skal lære hinanden bedre at kende'

FCBARCELONA.DK - 19.10.19

© Getty Images

Selvom Griezmann scorede et mål og var med i de to andre i 0-3 sejren over Eibar, var han alligevel ikke helt tilfreds med sin egen indsats i opgøret. Han er sikker på det kan blive endnu bedre.

Griezmann var en af de første der udtalte sig efter 0-3 sejren på Ipurua. 'Det er tre vigtige point, for det er altid svært at spille igen efter en landskampspause, fordi vi har været ude og rejse, men vi spillede en god kamp. Nu kan vi tænke på Champions League' indeldte han med henvisning til onsdagens kamp mod Slavia Prag.

Kampens første mål skabte Lenglet med en lang pasning til Griezmann og det var tilsyneladende ingen tilfældighed. 'Vi vidste de ville presse os højt og jeg sagde til Lenglet, at hvis han så mig tæt ved deres back, skulle jeg nok skabe plads. Det gjorde jeg og vi skabte også andre muligheder med pasninger i dybden' sagde han videre.

Trods de gode takter var det tydeligt, at Griezmann endnu ikke har fundet 100% sammen med Messi og Suárez og det ved han godt selv. 'Der kommer bedre dage. Jeg er lige kommet hertil og jeg skal vænne mig til det. Vi skal lære hinanden bedre at kende, men det kommer med minutter og kampe' fortsatte han.

Til sidst roste han Umtiti, der ikke havde spillet siden maj. 'Sam vendte flot tilbage efter mange måneder udenfor. Man skulle tro, at han ikke havde været skadet. Han gjorde det godt i duellerne og med spillet fremad banen. Vi er heldige at have ham' afsluttede han.

.:FORSIDE:.