Griezmann udlignede Zidanes antal landsholdsmål

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.09.20

© Getty Images

Antoine Griezmann fortætter med at sætte sit præg på det franske landshold, da han scorede for Frankrig mod Kroatien tirsdag aften. Med målet betyder det nu, at han har udlignet Zidanes antal mål for det franske landshold.

Griezmann er nu den femte mest scorende spiller for det franske landshold sammen med Zinedine Zidane. Griezmann scorede tirsdag aften sit mål nummer 31 for Frankrig, hvilket er det samme antal mål som Zizou scorede for det franske landshold i sin aktive karriere.

Inden kampen mod Kroatien var Griezmann nummer seks på Frankrig topscorerliste, hvor han med 30 mål lå på sjettepladsen sammen med tidligere spillere som Just Fontaine og Jean-Pierre Papin. Nu har han overgået dem og ligger nummer fem sammen med Zidane. Det vil sige han er tre mål bagefter David Trezeguet, som har scoret 34 mål for Frankrig.

Den franske topscorerlister toppess af Thierry Henry med 51 mål, Michel Platini med 41 mål og Olivier Giroud med 40 mål. Griezmann på 29 år kan dermed stadig nå at klatre længere op på den franske topscorerliste.

Mod Frankrig placerede landstræneren Didier Deschamps Griezmann i en rolle som 10'er lige bagved Martial og Ben Yedder i front. Det overraskede det kroatiske forsvar, og det resulterede i, at Griezmann fik scoret sit mål nummer 31 for Frankrig.

Griezmann vender tilbage til Barca med større selvtillid og højere moral efter hans vigtige mål for Frankrig. Ydermere kommer han tilbage med stor motivation, for han ved, at han er en vigtig del af Ronald Koemans nye projekt i Barca.

644x70

.:FORSIDE:.