Griezmann: 'Ser frem til mine første minutter'

FCBARCELONA.DK - 23.07.19

© Getty Images

I dag får Antoine Griezmann sine første minutter som Barca-spiller, når Barca møder Chelsea. På et pressemøde i går så han frem mod kampen og her kunne han samtidig afsløre, at Messi endnu ikke har budt ham velkommen.

'Det bliver mine første minutter i denne sæson og jeg ser med stor glæde frem til at spille med mine nye holdkammerater og nyde det på og udenfor banen' kom det fra Griezmann på et pressemøde i går, der dannede optakt til dagens kamp mod Chelsea.

'Den første dag var lidt hård, for der blev lavet to tunneller på mig ved træningen, men jeg kom godt tilbage' fortsatte han med et smil.

Griezmann blev spurgt, om han havde hørt fra holdets anfører Leo Messi, efter at klubskiftet var faldet på plads. 'Jeg har ikke modtaget en besked fra Leo, men det har jeg fra Luis (Suárez, red.), der bød mig velkommen. Spillerne har taget godt imod mig og jeg er glad for at dele omklædningsrum med dem' var svaret.

Griezmann blev også spurgt til Atléticos påstand om, at han har indgået en aftale med Barca i strid med reglerne. 'Jeg gjorde mit bedste for at forlade klubben på en god måde. Det er et tema andre må tage sig af. Jeg tager det roligt og det eneste jeg tænker på er at spille for Barca. Det er det vigtigste for mig' kom det fra ham.

Til sidst fik rygterne om Neymar en kommentar. 'Vi har ikke talt om Neymar i omklædningsrummet, Han er en fantastisk spiller, der holder et utroligt niveau, men som også har haft alvorlige skader. Alt kan ske' afsluttede franskmanden.

.:FORSIDE:.