Griezmann og Lenglet med da Frankrig skuffede

FCBARCELONA.DK - 15.10.19

© Getty Images

Griezmann og Lenglet spillede mandag hele kampen, da Frankrig hjemme mod Tyrkiet havde muligheden for at spille sig alene på førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe H. Kampen endte dog uafgjort.

På trods af et klart overtag i spil og chancer formåede Frankrig mandag aften ikke at besejre Tyrkiet, som inden opgøret lå på en førstepladsen med samme antal point som franskmændene, men bedre indbyrdes efter at have vundet hjemmekampen i Tyrkiet med 2-0.

Frankrig kom ellers planmæssigt foran, da Antoine Griezmann efter 76 minutter assisterede Olivier Giroud til fransk føring. Men bare seks minutter senere blev der stille på Stade de France, da Kaan Ayhan satte hovedet på et indlæg og udlignede for tyrkerne.

Der blev ikke scoret flere gange i opgøret og Frankrig måtte derfor nøjes med et skuffende point på hjemmebane. Det var på trods af, at franskmændene havde 10 skud indenfor målrammen, mens tyrkerne kun havde et enkelt.

Det uafgjorte resultat betyder, at Tyrkiet fortsat er på førstepladsen med 19 point, mens Frankrig følger på andenpladsen ligeledes med 19 point - dog dårligere indbyrdes. Island er nummer tre med 15 point.

.:FORSIDE:.