Griezmann: 'Messi er anderledes end alle andre'

FCBARCELONA.DK - 17.07.19

© Getty Images

Barca TV har mødt Antoine Griezmann til en lang snak, både om hans svære start som professionel og om forventningerne efter skiftet til Barca. Også Messi bliver kommenteret.

'Jeg startede med at spille fodbold som 4-årig, men i starten var jeg målmand. Min far blev min træner da jeg var 13 år og det var her jeg besluttede jeg ville være professionel. Jeg var til prøvetræning hos flere franske klubber, men de sagde alle nej, fordi jeg ikke var så høj. Det var hårdt, men jeg fortsatte med at arbejde hårdt og så kom Real Sociedad på banen' indleder Griezmann.

'Jeg trænede der i to uger og derefter tilbød de mig en kontrakt. Jeg måtte tale med mine forældre, for det var langt hjemmebane, men til sidst accepterede de det. Jeg var meget glad for at komme til deres ungdomsafdeling' fortsætter han.

'Det var hårdt for jeg kunne kun være hjemme 10 dage om året og jeg græd meget, men det var det perfekte sted for mig at vokse som spiller og som professionel. Jeg udviklede mig meget og jeg skylder dem alt. Jeg er her i Barca og er verdensmester på grund af dem' siger han videre.

Han lægger ikke skjul på, at skiftet til Barca er et vigtigt skridt for ham. 'Jeg er selvfølgelig stolt, for det var et mål for mig. Både jeg og min familie er meget glade. Jeg føler mig klar og glæder mig til at træde ind på banen for første gang' kommer det fra ham.

'Jeg ser frem til at spille foran mit nye publikum. Jeg vil give alt hvad jeg har og jeg er overbevist om, at vi kommer til at nyde det sammen' udtaler han videre.

Især samspillet med Messi ser Griezmann frem til. 'Han er nr. 1, ligesom Lebron er det i basketball. Lebron er indbegrebet af NBA i USA og Messi er indbegrebet af fodbold. Han er anderledes end alle andre. Sådan noget ser man kun hvert 30. år' siger han.

'Jeg vil score flere mål end sidste sæson og komme med flere oplæg. Jeg ønsker at vinde titler, ligesom klubben gør. Vi vil forsøge at at vinde alt vi er med i' afslutter han om sine mål for sæsonen.

.:FORSIDE:.