Griezmann måtte se til fra bænken mod Ferencvaros

Jacob Møller Nielsen - 22.10.20

© Getty Images

Barcelonas franske stjerne Antoine Griezmann har i nogen tid været kritiseret for hans manglende bidrag. I tirsdagens Champions League-opgør tog Koeman konsekvensen af det og satte franskmanden på bænken. 

Det var en noget uvant position, som Barcas Antoine Griezmann måtte indtage tirsdag aften, da Barcelona bankede ungarske Ferencvaros med 5-1. Den franske angriber måtte nemlig se til fra bænken i hele opgøret. Det er en situation, som Griezmann næppe kan være tilfreds med.

Barca købte i fjor den franske stjerne for intet mindre en 120 millioner euro med håbet om, at Griezmann ville kunne løfte den tunge arv fra Luis Suarez, når uruguayanerens tid i Barca var omme. Den tid er imidlertid kommet, men den franskmanden har ikke lavet den entré i klubben, som man havde håbet på.

Efter en skidt første sæson uden det store bidrag til holdets spil var der i Barca-lejren håb for, at Antoine Griezmann i denne sæson ville overbevise i angrebet, når nu Luis Suarez blev sendt ud af klubben. Noget tyder dog på, at billedet ikke er meget anderledes i denne sæson med en ny træner og et nyt system.

Franskmanden har været en fast del af holdet de seneste opgør, men det har han været på trods af sit ikke-prangende spil. Statistikkerne taler da også sit klare sprog, hvor Griezmann i 27 af sine i alt 46 gange i startopstillingen har måttet lade sig udskifte grundet en middelmådig præstation.

I gårsdagens opgør var tonen dog en anden fra træner Ronald Koeman, som lod de unge talenter fra Barca-holdet spille samtlige minutter i det catalanske angreb. Det blev altså på bekostning fra den franske stjerne.

Ikke desto mindre var det en opbakkende Griezmann man så fra tilskuerrækkerne, hvor han gav sin applaus, når der blev scoret, og især, da den franske kollega Ousmane Dembélé fik sendt en tiltrængt scoring i netmaskerne.

Om Griezmann må fortsætte med at tage plads på bænken kan tiden kun vise. Med en flot præstation fra de unge talenter er det ikke utænkeligt, men søndag er det trods alt Real Madrid, som venter. Spørgsmålet er så, om Koeman tør satse på de unge kræfter, eller om man kommer til at få en mere motiveret og medvirkende Griezmann at se i startopstillingen til El Clásico.

.:FORSIDE:.