Griezmann kan få nøglerolle i Messis fravær

Anders Lang Jensen - 15.08.19

© Getty Images

Lionel Messi er i en næsten umulig kamp mod uret for tiden for at blive klar til at spille Barcas første kamp i ligaen. Athletic Bilbao venter fredag aften, og uden argentineren vil det sætte et stort ansvar på Griezmanns skuldre.

Messi har i denne uge trænet for sig selv sammen med klubbens fysiske træner, Juanjo Brau. Argentineren plejer en skade i læggen, hvilket gør Messi yderst tvivlsom til åbningskampen mod Bilbao. Seneste meldinger går på, at argentineren ikke bliver klar.

Derfor ligner det, at nyindkøbte Antoine Griezmann får en vigtig rolle fra sæsonens start. Netop i Messis fravær på højresiden af angrebet er franskmanden udset til at blive afgørende. I løbet af sæsonen kan Griezmann aflaste Messi, da der dermed fortsat vil være verdensklasse på angrebspositionen.

Denne gang er der dog tale om en skade og ingen aflastning til Messi. Men ansvaret er det samme for Griezmann, der i argentinerens fravær skal træde til og vise fra første kamp i sæsonen, hvorfor ledelsen valgte at udløse hans frikøbsklausul tidligere på sommeren og på trods en en del utilfredshed fra nogle tilhængere alligevel bød ham velkommen.

.:FORSIDE:.