Griezmann: 'Jeg ved de vil pifte på Wanda'

FCBARCELONA.DK - 22.07.19

© Getty Images

Antoine Griezmann har taget hul på sit nye eventyr som Barca og i et interview ser han frem mod det der venter, blandt andet det første besøg på hans gamle hjemmebane. Derudover glæder han sig til at Messi vender tilbage.

Det er avisen Marca der har mødt Griezmann til en en snak, blandt andet om de første dage som Barca-spiller.

'Det er gået fint, men der var noget stress på, da det hele skulle falde på plads. Jeg ventede kun på at ferien skulle slutte, så jeg kunne begynde på den nye udfordring. Holdkammeraterne har virkelig taget godt imod mig og lige nu nyder jeg det bare'.

Franskmanden er forberedt på, at hans første besøg på Atlético de Madrids hjemmebane Wanda Metropolitano bliver specielt.

'Jeg ved der vil blive piftet af mig. Det er en del af fodbolden, for de holdt meget af mig. Derfor kan det gøre ondt, når man rejser. Det samme skete i Real Sociedad. Her var mit første besøg heller ikke let, men jeg vil altid have dem og Atlético i mit hjerte, for de har givet mig meget'.

Messi er stadig på ferie efter Copa América-deltagelsen og Griezmann glæder sig tydeligvis til, at lære argentineren bedre at kende.

'Det bliver dejligt. Jeg ser frem til at se, hvordan han er i dagligdagen og ved træningen, hvor jeg kan lure nogle af hans ting af, så jeg kan bruge dem, ligesom vi skal finde sammen i kampene og udenfor banen. Jeg glæder mig meget til han kommer tilbage'.

'Jeg er selv en person der er meget let at omgås. Jeg kan lide at være sammen med andre mennesker og have det rart, så vi får det helt sikkert godt sammen' afslutter han.

.:FORSIDE:.