fbpx
Annonce

Griezmann inde i dårligste periode i seks år

Magnus Wind - 26.06.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann har ikke spillet op til sit vanlige nivaeu siden sit skifte til Barca forud for denne sæson. Franskmanden har hverken scoret eller bidraget med en assist i de seneste syv kampe, hvilket er historisk dårligt. 

Barca-tilhængerne havde store forventninger, da klubben før denne sæson købte Antoine Griezmann hos ligarivalerne fra Atlético Madrid. Som profil på både klubholdet og det franske landshold, var angriberen udset til at bidrage fra første dag. Det har dog været småt med de gode præstationer og specielt på det seneste har det været skidt fra angriberens side. 

Hvis man kigger på de seneste syv kampe, så har Griezmann hverken bidraget med en scoring eller assist. Det er angriberens dårligste periode i de sidste seks år, hvis man tager udgangspunkt i disse to faktorer. Man skal helt tilbage til Champions League-kampen mod Napoli, før man finder franskmandens seneste scoring. Der er altså tale om en angriber, som er i spillemæssig krise. Han har også kun fået fuld spilletid i én af de fire kampe efter corona-pausen. 

Næste gang Griezmann skal forsøge at finde vej til netmaskerne er på lørdag, når Barca gæster Celta de Vigo på Balaíos. Der er kampstart kl. 17.00 og opgøret kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.