Griezmann har fortsat meget at bevise

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 20.09.19

© Getty Images

Med Messi, Suárez og Dembélé siddende på lægterne i sæsonens indledende fase har alt fokus været rettet mod nyindkøbte Antoine Griezmann. Status er dog, at franskmanden fortsat har meget at bevise.

Antoine Griezmann har qua sin enorme stjernestatus haft et tungt forventningspres hvilende på sine skuldre i Messi, Suárez og Dembélés skadesfravær. Ser man tilbage på sæsonens første fem kampe, er kendsgerningen dog, at der har været langt mellem snapsene for franksmanden, der fortsat forsøger at finde sin naturlige rolle i offensiven.

Griezmann har endnu ikke været den spiller, man så i Atlético Madrid, hvor han kamp efter kamp tog del i så godt som samtlige angreb og lagde et tårnhøjt niveau for dagen. I nogle af angriberens første kampe for Barca har han knapt nok rørt bolden. Griezmann selv føler dog fortsat, at det hele bevæger sig i den rigtige retning og mindende efter Dortmund-kampen om, at det kun er hans anden måned i klubben.

Det er ofte set, at det selv for de størtste profiler tager tid at falde på plads hos Barca. Derfor er det også kun retfærdigt at give den tidligere Atlético Madrid-stjerne tid til at tilpasse sig catalanernes spillestil. Hele situationen omkring Coutinho, der aldrig lykkedes med netop dette, kan dog ikke undgå at spøge i kulissen.

Faktum er, at Griezmann blev købt fri af sin tidligere klub for at gøre en forskel, og indtil videre er det ikke sket, med undtagelse af kampen mod Real Betis. Med Messi og Suárez tilbage i startopstillingen er der derfor ingen undskyldninger. De kommende måneder vil vise, hvilken rolle Griezmann reelt er tiltænkt i fronttrioen, og ikke mindst om han formår at leve op til de tårnhøje forventninger.

.:FORSIDE:.