Griezmann får igen hovedrolle i dokumentar

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 22.03.19

© Getty Images

Atlético Madrids tidlige exit fra Champions League har på ny sat gang i rygterne om Antoine Griezmanns fremtid. Endnu engang kulminerer det hele med, at franskmanden medvirker i en dokumentar.

Det lader til, at Griezmanns fodboldkarriere kører parallelt med en karriere som tv-stjerne. De færreste har glemt, hvordan Griezmann på noget uortodoks vis valgte at offentliggøre sin beslutning om at forlænge med Atlético Madrid til fordel for et Barca-skifte, i en dokumentarfilm under navnet La Decisión.

Nu skal den franske VM-vinder spille hovedrollen i endnu en dokumentar, denne gang produceret af amerikanske Netflix. Streamingtjenesten ser tilbage på franskmandens karriere og har givet dokumentaren titlen: 'Antoine Griezmann - verdensmesteren'. Dette sker sideløbende med, at rygterne om et skifte til Barcelona igen er blusset op.

I traileren til dokumentaren taler Atléticos stjerneangriber yderst positivt om tilværelsen i Madrid og siger blandt andet: 'Jeg elsker Atlético, mine holdkammerater, og jeg elsker Cholo (Diego Simeone, red.). Spørgsmålet er dog, om piben har fået en anden lyd nu, hvor Atlético Madrid har 10 point op til Barcelona i ligaen og ikke mindst efter det tidlige exit i Champions Leagues 1/8-finaler, hvor man røg ud til Juventus.

Det lader ikke til, at der denne gang er lagt op til en skelsættende beslutning fra franskmandens side. Men hvem ved, måske har Antoine Griezmann endnu en trumf i ærmet.

.:FORSIDE:.