Griezmann er bekymret for Neymar-rygter

Kristoffer Hanberg - 20.06.19

© Getty Images

Antoine Griezmanns fremtid så for kort tid siden ud til at være på Camp Nou. Nu ser det dog ud til, at han kan blive fravalgt til fordel for Neymar, hvilket skaber bekymring hos franskmanden.

I løbet af de seneste uger kom det i de spanske medier frem, at Barca og Griezmann angiveligt skulle have indgået en aftale om en skifte allerede i marts. Derfor var franskmanden og Atlético de Madrid for nyligt ude at sige, at deres veje skilles denne sommer.

Udmeldingen kan dog vise sig at være en smule forhastet. Nu viser det sig således, at der ifølge adskillige medier er opstået en mulighed for en genforening mellem Barca og Neymar.

En sådan handel vil være ekstremt dyr, og den catalanske storklub har derfor ikke råd til begge spillere. Det kan betyde, at Barca ender med at ignorere den aftale, der angiveligt allerede skulle være mellem Griezmann og de catalanaske giganter, ligesom det sidste år var tilfældet blot med omvendte fortegn.

Den catalanske avis, Sport, mener at vide, at Griezmann har fortalt sine repræsentanter, at han er rasende over udviklingen, og at hans fremtid nu skaber stor bekymring. Skulle det ende med, at Barca fravælger ham, er den mest sandsynlige destination PSG, og dette er ikke noget, der behager Griezmann. Han er stålsat på at udfolde sit talent på Camp Nou, og derfor er han skuffet over, at hans fremtid nu afhænger af, hvorvidt Barca lykkes med at købe Neymar.

.:FORSIDE:.