fbpx
Annonce

Griezmann: 'Egne fejl var skyld i nederlaget'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.01.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Supercup // Atletico Madrid

Barca tabte torsdag skuffende semifinalen i den spanske Super i de sidste minutter af kampen mod Atlético Madrid. Det skete efter nogle store fejl af catalanerne og dem giver Antoine Griezmann skylden for nederlaget på 2-3 i Jeddah.

'Jeg ved ikke hvad der skete. Jeg tænker, at vi tabte på grund af vores egne fejl og fordi, at de havde friskere ben i slutningen af kampen. Det var en svær kamp og nu skal vi arbejde hårdt for at komme videre' sagde en skuffet Griezmann efter kampen mod Atlético.

De personlige fejl kostede en finaleplads i den spanske Supercup og kan komme til at koste endnu større titler. 'Vi laver alle fejl. Jeg missede en aflevering og så scorede de efter det. Det er sådanne fejl, der kan koste Champions League' tilføjede franskmanden. 

VAR annullerede to Barca-scoringer i situationer, som begge var lige på grænsen. Det nye dommersystem fik også en kommentar med fra Griezmann. 'VAR er der for at hjælpe. Nogle gange falder det ud til din fordel og andre gange gør det ikke' kom det fra ham.

Atlético Madrid og Real Madrid er kun med i den spanske Supercup grundet det nye format med fire hold, og nu er de i finalen, men det generede ikke Griezmann. 'Det er ligegyldigt. De hold der vandt, er i finalen' afsluttede han slukøret.

.:FORSIDE:.