Griezmann: 'Det var til tider en svær kamp'

Magnus Wind - 16.02.20

Antoine Griezmann scorede det første mål i sejren over Getafe lørdag eftermiddag og gav efter kampen et interivew. Her kom franskmanden blandt andet ind på opgøret og hans samspil med Lionel Messi.  

Barca kæmpede sig til en vigtig sejr lørdag eftermiddag, da Getafe, der før denne runde lå nummer tre i La Liga, blev besejret med 2-1. Catalanernes første mål blev sat ind af Antoine Griezmann, som efter kampen udtalte sig til mediet Movistar Plus.

'Vi vidste at Getafe ville blive svære at spille imod, da deres presspil er godt. Vi forholdt os rolige og forsøgte at spille bolden op nede bagfra for dermed at kontrollere spillet. Det var til tider svært, men det kan også være godt at have det svært' sagde han.

Messi lagde op til franskmandens mål og Griezmann blev spurgt til forholdet mellem de to. 'Jeg har været her i syv måneder og vi bliver stadig nød til at lære hinandens bevægelser, men det vil forbedre sig med tiden. Vi nyder at arbejde sammen og jeg er sikker på, at det bliver bedre' fortsatte angriberen.

Da stillingen var 2-1, havde Griezmann to store chancer for at afgøre kampen, men han brændte dem begge. 'Jeg missede med højrefoden, men jeg skulle have scoret. Det var med min svage fod og jeg vil arbejde på at forbedre mig' afsluttede han.

.:FORSIDE:.