Griezmann: 'Der kommer bedre kampe'

FCBARCELONA.DK - 23.07.19

© Getty Images

Antoine Griezmann spillede sine første 45 minutter i Barca-trøjen mod Chelsea. Efter kampen var han godt tilfreds, men han erkendte også, at der stadig er meget han skal lære, for at kunne hjælpe holdet mest muligt.

'Det var meget specielt, men det var ikke godt at vi tabte. Der kommer bedre kampe' var hans første kommentar efter hans første opgave for Barca.

'Jeg har lyst til at spille endnu mere og fortsætte med at lære. Jeg havde det fint på banen og kan spille alle positioner i front. Jeg skal stadig lære de rigtige bevægelser for at kunne hjælpe mine holdkammerater' udtalte franskmanden.

'Jeg er ligeglad hvor jeg spiller, så længe jeg er på banen. Jeg vil hellere spille end at sidde på bænken. Jeg vil forsøge at forbedre mig og arbejde hårdt, så jeg kan blive bedre' kom det ydmygt fra ham.

Til sidst blev han spurgt, om der var noget hos holdkammeraterne der havde overrasket ham. 'Vi har kun trænet få gange og spillet en enkelt kamp. Jeg blev ikke overrasket, for jeg har fulgt Barca som tilhænger af fodbold. Jeg kender næsten alle deres bevægelser' afsluttede han.

.:FORSIDE:.