Griezmann brillerede i fransk sejr over Albanien

FCBARCELONA.DK - 18.11.19

© Getty Images

Antoine Griezmann brillerede søndag aften, da Franrkig med en sejr på 0-2 på udebane mod Albanien sikrede sig førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe H. Barca-angriberen lagde op til kampens første mål og lukkede selv opgøret med kampens sidste scoring.

Frankrig havde allerede sikret sig kvalifikationen til EM fra gruppe H, men havde førstepladsen at kæmpe om i søndagens kamp mod Albanien. En sejr ville sikre franskmændende den øverste plads i tabellen foran Tyrkiet, som vandt deres kamp med 0-2 ude over Andorra.

Allerede efter otte minutter var det Griezmann, som med et præcist frispark sendte bolden ind i feltet til Corretin Tolisso, som headede bolden i mål til fransk føring. Efter en halv times spil var det så Barca-angriberen selv, som dukkede op i feltet og udnyttede et indlæg af Leo Dubois til på flot vis at dreje bolden i mål til slutresultatet 0-2.

Den flotte kamp af Griezmann med både assist og mål vil helt sikkert virke som et tiltrængt skud af selvtidllid, som franskmanden forhåbentlig kan tage med tilbage til Barcelona, hvor han fortsat mangler at finde formen.

I søndagens landskamp var også Clement Lenglet i aktion for Frankrig og forsvarspilleren spille hele kampen i et tremandsforsvar sammen med Varane og Kimpembe.

.:FORSIDE:.