Griezmann: 'Bliver en anderledes kamp på Camp Nou'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.02.20

© Getty Images

Antonine Griezmann fik scoret et vigtigt udebanemål for Barca i kampen mod Napoli i går, men det var ikke nok til en sejr over italienerne. Franksmanden er dog sikker på, at det bliver nemmere på Camp Nou i returkampen.

Efter slutfløjtet kom Griezmann med sin analyse af kampen. 'Vi ønskede at vinde, hvilket var det vi kom her for, men sådan gik det ikke. I starten af kampen var det svært at finde plads og skabe plads. Vi forsøgte at spille dem trætte for at skabe flere chancer' sagde han.

Griezmann var også selvkritisk efter sin indsats mod Napoli. 'Jeg arbejder på at blive bedre. I kampen forsøgte jeg at give dybde til holdet. Nogle gange giver det pote og andre gange gør det ikke. Jeg skal skabe plads, men det gjorde jeg ikke i første halvleg, men i anden halvleg gjorde jeg' lød det fra ham.

Adspurgt om resultatet var Griezmann optimistisk når det gælder returkampen. 'Når vi spiller hjemme, så bliver det en anderledes kamp. Der bliver mere plads foran vores tilhængere og der skal vi selvfølgelig vinde. Vi er fokuserede og nu er det tid til at slappe af og blive klar til El Clásico' sagde han videre.

Griezmann svarede også på spørgsmålet om Barca kan vinde Champions League. 'Vi skal tage det en kamp af gangen. Der er stadig lang vej endnu, og først skal vi gå videre fra denne runde, og så må vi se hvad der sker i kvartfinalerne' afsluttede han.

.:FORSIDE:.