Gomes og Suárez skal sikre penge til nye spillere

Anders Lang Jensen - 13.06.19

© Getty Images

Transferplanerne denne sommer er markante og ambitiøse fra Barcas side, og specielt er der en lang række spillere, som catalanerne skal sælge, før nye spillere kan erhverves. Her nærmer André Gomes og Denis Suárez sig et exit.

Begge spillere har ingen fremtid i det catalanske, og interessen er der fra andre klubber. Derfor skal Barca indkassere millioner på permanente salg af André Gomes og Denis Suárez, og ifølge avisen Mundo Deportivo nærmer der sig en afgørelse.

Efter en succesfuld sæson på leje i engelske Everton ønsker både klubben fra Liverpool og portugiseren selv at fortsætte samarbejdet. Derudover er West Ham også klar til at byde på André Gomes, og et salg forventes at indbringe Barca mellem 25-35 millioner euro.

Fremtiden for Denis Suárez kommer med stor sandsynlighed til fortsat at ligge i La Liga. Hans tidligere træner Marcelino i Villareal er nu i Valencia, og klubben vil hente Denis Suárez denne sommer. Derudover vil Valencia også gerne lokke hollandske Jasper Cillessen til Mestalla.

Ifølge Mundo Deportivo kan en byttehandel mellem Barca og Valencia komme på tale, eftersom spanske Rodrigo er et emne i Barca. Derfor vil man på Camp Nou angiveligt arbejde hen mod en eventuel byttehandel, der potentielt kan omfatte hele tre spillere.

.:FORSIDE:.