fbpx

Godt nytår fra fcbarcelona.dk

FCBARCELONA.DK - 31.12.20

© Getty Images

2020 løber på de sidste timer og dermed er det her på fcbarcelona.dk blevet tid til at sætte et punktum for et anderdeles år, som for de fleste har været både udfordrende og vanskeligt.

Året der er gået har været præget af corona og det har selvfølgelig også påvirket FC Barcelona og hele den internationale fodboldverden. Tomme stadions, aflyste kampe og økonomiske kriser har været blandt overskrifterne i året der er gået.

Rent sportsligt har det været et særdeles udfordrende år for de mange Barca-tilhængere. Kaos i klubben, mistillidsvotum mod Bartomeu, en utilfreds Messi og mest af alt svigtende resultater på banen, har været med til at tegne et år, som de fleste på Camp Nou glæder sig til er overstået.

Heldsigvis er der lys at spore forude - både hvad angår den globale sundhed, men også i forhold til vores elskede Barca. En corona-vaccine har meldt sin ankomst, som inden længe gradvist vil normalisere vores samfund. I Barcelona venter der et præsidentvalg lige om hjørnet, hvilket vil skabe et nyt fundament, et nyt sportsligt projekt og en fornyet tro på, at situationen snart bliver vendt. En frisk start, som der mere end nogensinde er brug for på Camp Nou.

Vi ser derfor sammen frem mod 2021 med håbet og forventningen om, at vi har reddet det værste af stormen af og at vi går bedre og lysere tider i møde. At vi igen kan kramme alle dem vi holder af, at frygten for corona forsvinder, at de syge bliver raske, at vi igen kan komme på Camp Nou for at synge Barcas navn og at vores klub vil rejse sig igen.

Godt nytår - Visca el Barça!

.:FORSIDE:.