fbpx

Godt for Barca hvis Coutinho får succes i Aston Villa

FCBARCELONA.DK - 16.01.22

// Philippe Coutinho

ps5 art


Philippe Coutinho var noget af flop i Barcelona og nu er brasilianeren udlejet til Aston Villa, hvor han lørdag fik en fantastisk debut. For Barca vil det kun være godt, hvis Coutinho får succes i Premier League.

I Barcelona sidder klubbens ledelse helt sikkert og krydser fingre for, at Coutinhos flotte start i Aston Villa bliver fulgt op af flere gode præstationer resten af sæsonen. Det vil nemlig betyde flere penge i den slunkne klubkasse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sammen med lejeaftalen har Aston Villa fået en købsoption, angiveligt på 40 mio. euro. Der er også forlydender om, at Tottenham har sikret sig en tilsvarende option, hvis Aston Ville ikke køber brasilianeren til sommer.

Købsoptionen vil naturligvis kun blive udnyttet, hvis Coutinho gør det godt. Hvis brasilianeren ikke overbeviser i England, risikerer Barca at få ham retur til sommer, et år inden hans kontrakt udløber til juni 2023.

Derfor er det vigtigt for Barca at Coutinho gør det godt i Aston Villa og starten kunne ikke været gået bedre med hans debut mod Manchester United, hvor han lagde en assist og scorede et mål i 2-2 kampen.

Se Coutinhos flotte debut i videoen øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.