Gode råd til Riqui Puig fra Pep Guardiola

FCBARCELONA.DK - 08.06.21


Det var ikke meget man så til Riqui Puig den forgangne sæson og spørgsmålet er, om den 21-årige La Masia spiller fortsætter i Barca. I går kom Pep Guardiola med en kommentar til spillerens situation.

Skal Riqui Puig blive en sæson mere i Barca og kæmpe for sin chance, med risiko for endnu en sæson uden nævneværdigt med spilletid, eller skal han tage til en anden klub, hvor man gerne vil bruge ham? Det spørgsmål skal besvares denne sommer.

Ved en golfturnering i går blev Pep Guardiola spurgt til det unge stortalent.

'Hverken en træners eller spillers arbejde er let. Iniesta blev ikke stamspiller i Barca før han var 24 eller 25 år. Som jeg ser det, er Puig en stærk knægt og det handler om at insistere og komme videre. Hvis han er fast besluttet på det, vil fodbolden altid give tilbage hvad du har givet' kom det fra Guardiola.

Barca-legenden understregede samtidig, at Puig ikke har grund til at være utilfreds med sin situation. 'Spillere i Barca eller Manchester City har ikke meget at klage over, for de er meget heldige. Det handler kun om at fortsætte arbejdet, for det vil de helt sikkert blive belønnet for' sagde han videre.

.:FORSIDE:.