fbpx
Annonce

Barca glade for at de droppede Adrien Rabiot

FCBARCELONA.DK - 14.05.20

© Getty Images
// Rabiot

Adrian Rabiot var et af de varmeste emner, både i sommeren 2018 og vinteren 2019, hvor meget tydede på, at den franske midtbanespiller skulle til Barca. I dag er man glad for, at det hele faldt til gulvet på selve målstregen.

Barca gik målrettet efter en aftale med Adrien Rabiot, der oprørsk nægtede at tale forlængelse med PSG og som kunne forlade sin klub på fri transfer i sommeren 2019. Det fik den franske klub til at udelukke spilleren fra den sidste del af sæsonen.

I mellemtiden blev der forhandlet intenst med Barca. Det var Rabiots mor Veronique der førte forhandlingerne og her nåede man til enighed om en aftale. Det er i hvert fald hvad man troede på kontorene i Barcelona.

Da alle forhandlinger var slut, kom Rabiots mor pludselig med flere krav og Rabiot selv krævede spilletid og en bestemt position på midtbanen. Det fik Barca til at stoppe op og det hele faldt til jorden.

I stedet valgte Rabiot at tage til Juventus i sommer, der hentede ham uden at betale PSG, men hvor Rabiot selv fik en klækkelig bonus for at skrive under. Nu er det blot at konstatere, at franskmanden har været en skuffelse, indtil at coronavirussen stoppede Serie A. Han har kun deltaget i 15 ud af Juventus' 26 ligakampe og hovedsagligt som indskifter. Han har hverken scoret mål eller lagt assists.

Dertil kommer, at Rabiot ikke ville acceptere at gå ned i løn som følge af coronakrisen, som den eneste i Juventus-truppen. Han blev hjemme i Frankrig og nægtede at rejse till Torino til den obligatoriske 14 dages karantæne, inden træningen kan starte.

I de italienske medier tales der om, at Juventus allerede er i gang med at finde en ny klub til den kontroversielle spiller, fordi man har tabt tålmodigheden med ham.

I Barcelona glæder man sig nu over at aftalen, som man længe håbede ville falde på plads, alligevel ikke blev til noget. Sportsligt har Rabiot skuffet og samtidig har hans opførsel vist, at der er tale om en problemfyldt spiller.

.:FORSIDE:.