Girona - Barca i Miami annonceres i USA!

FCBARCELONA.DK - 16.11.18

Polemikken om en mulig flytning til Miami af ligakampen mellem Girona og Barca fortsætter. Nu er der igangsat en annoncekampagne i avisen Miami Herald, der har til formål at få kampen gennemført.

Det så ellers ud til, at idéen med at flytte en ligakamp til USA var skudt ned, efter at FIFA officielt meldte ud, at det ikke ville ske. Det har dog ikke fået ligaorganisationen LFP, med præsident Javier Tebas i spidsen, til at opgive projektet. Man har netop indledt en annoncekampagne i amerikanske medier, hvor kampen annonceres til den 26. januar.

'Tænk at kunne se Luis Suárez, Philippe Coutinho, Cristian Stuani, Portu og andre spillere, her hos os. En rigtig ligakamp, med rigtige point på spil, mellem de forsvarende mestre fra FC Barcelona og Girona FC, den 26. januar på Hard Rock Stadium i Miami' skriver man i annoncen.

'Der er kun ét problem. Der er nogle ansvarlige der fejlagtigt har meldt ud, at det ikke vil være godt for sporten at tage til USA. Derfor skal vi fodboldtilhængere kæmpe for kampen og sige, at det er godt for os og for spillet' skriver man videre, med slet skjult hentydning til FIFA.

'Er du med os? Jo mere støtte vi får, jo sværere bliver vi at ignorere' afslutter man.

Om annoncerne får effekt er svært at sige, men Javier Tebas viser, at han ikke har opgivet projektet endnu.

.:FORSIDE:.