Giggs: 'De fleste havde helst undgået Barcelona'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.03.19

© Getty Images

Ryan Giggs udtalte sig forleden op til Champions League-kvartfinalerne, hvor Barca som bekendt skal møde Manchester United. United-legenden lagde ikke skjul på, at Barca er det hold, alle helst havde undgået.

Ryan Giggs tidligere hold, Manchester United, trak som bekendt Barcelona i Champions Leagues kvartfinaler, hvoraf den sidste kamp spilles på Camp Nou. Den legendariske midtbanespiller, der til daglig er træner for Wales' landshold, mener det bliver en overordentlig stor udfordring for Ole Gunnar Solskjærs tropper. 'Det bliver svært. Jeg tror de fleste helst havde undgået Barcelona' udtalte Giggs ved en pressekonference.

Manchester United har vist nye takter siden Soskjær trådte til som manager ovenpå en katastrofal sæsonstart under José Mourinho. Det faktum laver dog ikke om på, at United står overfor en meget vanskelig opgave - også selvom den norske træner har gode erfaringer fra Camp Nou.

Solskjær scorede det ene af Uniteds mål, da englændernde i 1999 besejrede Bayern München i Champions League-finalen, der blev spillet på Camp Nou. Dette fik ligeledes en kommentar med på vejen af Ryan Giggs. 'Især Ole har gode minder fra Camp Nou. Jeg ved ikke, om han vil sætte sig selv på bænken denne gang. Det bliver han nødt til at tænke over!' jokede Giggs.

.:FORSIDE:.