fbpx

Getafe: 'Vi er enig med Barca om leje af Aleñá'

FCBARCELONA.DK - 06.12.19

© Getty Images
// Aleña

Meget tyder på at Carles Aleñá kan være på vej til Getafe, for i går bekræftede Madrid-klubbens præsident, at man er enig med catalanerne om en lejeaftale, men at det er spilleren selv der afgør det.

Det er under to uger siden at vi her på fcbarcelona.dk kunne fortælle om et muligt skifte til Getafe for Aleñá og nu ser der for alvor ud til at ske i noget. I hvert fald var madrilenernes præsident Angel Torres i går ude og bekræfte en aftale med Barca.

'Hvis det kun afhang af Barcelona, ville han komme, men det er knægten der bestemmer og ham har vi endnu ikke talt med. Vi ønskede ham også for to år siden, men netop som vi kunne gøre det blev Rafinha skadet og så tilbød man Aleñá en plads hos førsteholdet og så kom han ikke. Det er derfor ikke første gang vi er interesseret' kom det fra Torres.

Spekulationerne går på, at Aleñá afventer og ser om Getafe kommer videre fra gruppespillet i Europa League, inden han tager sin beslutning. Det afgøres om en lille uge når de møder russike FK Knasnodar i Madrid. Her vil en sejr til Getafe sende dem videre.

Hvis Getafe kommer videre til knock-out kampene i Europa League, vil det gøre det nemmere for Aleñá at skifte, da han angiveligt foretrækker at tage til en klub der spiller med i europæisk fodbold.

Getafe har også den fordel at de allerede lejer Marc Cucurella i Barca. Aleñá og Cucurella har spillet sammet nogle sæsoner på Barca B og det kan også være en medvirkende årsag til, at Aleña accepterer et lejeophold for resten af sæsonen.

.:FORSIDE:.