Gerard Piqué udgik med skade i knæet

FCBARCELONA.DK - 02.12.19

© Getty Images

Gerard Piqué startede søndag aften i det centrale forsvar sammen med Clement Lenglet, da Barca gæstede Atlétido Madrid. Catalaneren spillede det meste af kampen, men måtte efter 83 minutter forlade banen med en skade i knæet efter en voldsom tackling.

Piqué var tilbage i det catalanske forsvar efter at have siddet ude i midtugens kamp i Champions League mod Dortmund på grund af karantæne. Søndag aften mod Atlético Madrid startede Piqué i det centrale forsvar med Lenglet, hvor de sammen var med til at forhindre madrilenerne i at score.

I slutningen af kampen kom Piqué dog galt af sted, da han blev offer for en hård tackling af Atlético-angriberen Vitolo, som ikke ramte bolden, men i stedet stemplede Piqué på knæet. Det resulterede i store smerter hos catalanerne, som på trods af at forsøge at spille videre efter 83 minutter måtte lade sig erstatte af Umtiti.

Barca har endnu ikke meldt noget officielt ud om Piqué, men efter kampen udtalte Ernesto Valverde, at det ikke ser ud til at være noget alvorligt, og at han mest af alt valgte at foretage udskiftningen på grund af Piqués gule kort. Dermed tyder alt på, at der blot var tale om et hårdt slag på knæet og at Piqué derfor snart er klar igen.

.:FORSIDE:.