Gerard López risikerer fyring i denne uge

FCBARCELONA.DK - 25.04.18

B-holdets store problemer risikerer nu at koste træner Gerard López jobbet allerede i denne uge. Der er rygter om, at Barca ønsker et trænerskifte for at få vendt udviklingen.

Man skal mere end to måneder tilbage for at finde den seneste sejr til Barca B og deres fem seneste kampe er alle tabt. Det har sendt holdet under nedrykningsstregen i 2. division A, hvor det er målet at forblive.

Der resterer stadig seks runder, så intet er afgjort endnu, men spørgsmålet er, om Gerard López' dage som træner er talte. Lige nu overvejer klubbens sportslige ledelse angiveligt, at give jobbet til García Pimienta, der netop har vundet UEFA Youth League med klubbens ynglingehold, Juvenil A.

Alle ved at det er en svær opgave at holde et B-hold i landets næstbedste række, hvor man er oppe imod flere store klubber med en lang historie i La Liga. Derfor har man forståelse for, at Gerard López ønsker at gøre sit arbejde færdigt. Alligevel kan et trænerskifte komme på tale, så dynamikken på holdet kan ændre sig.

På lørdag spiller Barca B en ren nøglekamp, når de på udebane møder det tidligere ligamandskab Almería, der er en direkte konkurrent i nedrykningskampen. Vinder Barca det opgør, kravler de over nedrykningsstregen. Den kamp bliver muligvis med en ny træner på sidelinjen.

.:FORSIDE:.