fbpx

Gavi havde det svært mod fysisk stærke Real Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.10.21

// El Clásico // La Liga // Real Madrid // Gavi

Den kun 17-årige Pablo Martín Páez Gavira, bedre kendt som Gavi,  har været en sensation for Barca i starten af sæsonen, men mod Real Madrid havde den lille midtbanespiller det svært mod de fysisk stærkere spillere fra ærkerivalerne.

Gavi startede inde i sin første El Clásico for Barca i nederlaget tidligt søndag aften. Det var ikke nogen nem eller god kamp for den unge andalusier på den catalanske midtbane. Real Madrid-spillernes erfaring spillede en stor rolle i kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mod Real Madrid var Gavi oppe mod meget erfarne midtbanespillere, som Luka Modric og Toni Kroos på 36 og 31 år. Casemiro er med sine 29 år heller ikke ny i gamet på højeste niveau. Real Madrid-spillernes erfarning var en stor fordel for dem i forhold til Gavi, der stadig er teenager.

Real Madrid-spillerne var kloge på midbanen. De fik også særlig hjælp fra Vinicius, der trak tilbage i banen og pressede Gavi. Der er ingen tvivl om Gavis kvaliteter. Han styrede midtbanen i landskampe for Spanien for halvanden uge siden, men han var ikke hurtig nok i tanke og handling mod Real Madrid.

Det er også svært at forvente bedre af en 17-årig, der står i sin største kamp nogensinde, men det var heller ikke meget hjælp fra holdkammeraterne han fik. Der var ikke meget bevægelse fra angriberne, midtbanekollegaen Frenkie de Jong eller fra de to backs.

.:FORSIDE:.