Gattuso: 'Vi er ikke bange for Barcelona'

Hozaifa Al Haddad - 16.12.19

© Getty Images

I dag blev der trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champions League og her trak Barca som bekendt Napoli. Italienernes nyansatte træner, Gennaro Gattuso, frygter dog ikke mødet med det catalanske storhold.

Napoli har ikke haft den bedste start på sæsonen og befinder sig lige nu på en niendeplads i Serie A, hvilket uden tvivl er skuffende for italienerne. De lyseblå fra Napoli formåede dog på trods af den dårlige start at spille sig videre på en andenplads fra deres Champions League pulje, hvorefter de alligevel fyrede Carlo Ancelotti og i stedet hyrede Gennaro Gattuso, som skal forsøge at få holdet tilbage på sporet. 

Før sejren mod Genk fra Belgien havde Napoli ikke formået at få en sejr i hus i 10 kampe i streg. Dette tvang Napolis ledelse til at tage afsked med Carlo Ancelotti, som i sidste sæson førte holdet til en andenplads i den hjemmelige turnering. 

Man har i stedet satset på Gennaro Gattuso, som har været arbejdsløs siden han valgte at opsige sin stilling som AC Milan-træner i sidste sæson. Gennaro Gattuso reagerede på mandagens Champions League lodtrækning således:

'Barcelona er et godt hold og en fantastisk udfordring for os. Det bliver to fascinerende kampe. Vi vil møde dem uden frygt' tilføjede han.

Barca er favoritter over de to ottendedelsfinaler, men det forventes at blive to intense og spændene opgør, da italienerne også har noget at bevise. Derudover må man ikke glemme, at italienerne slog Liverpool med 2-0 på hjemmebane og spillede 1-1 på Anfield.

.:FORSIDE:.