fbpx

García: 'Xavi en blanding af Guardiola og Luis Enrique'

Peter Vyff - 12.10.22

// Eric Garcia

Eric García deltog forleden i et interview med ESport3 forud for kampen imod Inter. Catalaneren talte blandt andet om hans venskab med holdkammeraten Ansu Fati, og kom også med rosende ord om cheftræneren Xavi.

Barca står foran en afgørende uge, som byder på kampe imod Inter i Champions League og Real Madrid i La Liga. Catalanske Eric García kan se frem til en masse spilletid, eftersom Xavi på nuværende tidspunkt må undvære Ronald Araújo, Andreas Christensen, Héctor Bellerín og Jules Koundé i forsvaret.

Den 21-årige García har fået en solid start på sæsonen, hvor det er blevet til otte kampe for Barca, og et enkelt mål, som han scorede i sejren over Sevilla. Catalaneren udtalte sig forleden til mediet ESport3, hvor han bød på en spændende sammenligning.

Eric García har i sin relativt korte karriere allerede spillet under nogle store trænere, så som Josep Guardiola i hans tid hos Manchester City og Luis Enrique på landsholdet, og da han blev bedt om at vurdere hans nuværende træner, Xavi Hernández havde han følgende at sige.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Xavi er en blanding af Guardiola og Luis Enrique. Idéen om spillet, som de alle tre har, er næsten identiske. De har alle deres nuancer, men det handler om at presse efter at have mistet bolden, og efterfølgende levere et brugbart boldoutput', sagde landsholdsbacken.

Catalaneren udtalte sig også om hans forhold til Ansu Fati. Barca-spillerne har begge fået deres fodboldopdragelse på La Masia, inden de sidste sæson blev genforenet efter García skiftede tilbage til Camp Nou.

'Da Ansu ankom til La Masia havde han ikke sin familie med, og derfor kom han altid hjem til mig for at tilbringe weekenderne. Nu tilbringer vi altid somrene sammen, og vi stoler meget på hinanden', udtalte forsvarsspilleren.

Landsholdsspilleren kom også ind på de vigtige opgør imod Inter og Real Madrid, hvor han understregede fansenes betydning for holdets præstation.

'Vi ved, hvem vi spiller for. At spille hjemme er en stor fordel for os. Fansene vil altid være med os, ligesom de har været hele sæsonen. Jeg håber, at vi får en god aften og kan give vores fans noget at glæde sig over', sagde García.

Barca skal håbe på en solid præstation fra forsvarsspilleren, hvis Xavis mandskab skal ride stormen af, og sikre sig tre vigtige point imod Inter, som gæster Camp Nou i aften.

.:FORSIDE:.