García Pimienta: 'Jeg er klar, men har ikke travlt'

FCBARCELONA.DK - 17.01.20

© Getty Images

Barca B's træner García Pimienta var i spil som afløser for Ernesto Valverde, men valget faldt som bekendt i stedet på Quique Setién. Det er dog tilsyneladende ikke noget der tager modet fra Pimienta.

Uden at det officielt er blevet bekræftet af Barca, stod valget angiveligt mellem Pimienta og Setién, efter at Xavi havde sagt nej. På et pressemøde i går blev Pimienta bedt om at kommentere valget af Setién på bekostning af ham selv.

'Hvis klubben en dag får brug for mig til førsteholdet, vil det gøre mig henrykt. Jeg arbejder videre og hvis klubben får brug for mig, vil jeg være klar, for det er min drøm, ligesom det også var at spille på førsteholdet, men jeg har ikke travlt. Der er mange der ville betale meget for at være hvor jeg er i dag. Jeg er rykket op gennem alle kategorierne som træner i denne klub, der har givet mig alt og jeg er forberedt til alt hvad der måtte komme' udtalte han.

'Nu er Quique her og vi talte sammen i går. Han har stor lyst til at se, hvordan vi arbejder. Jeg byder ham velkommen. Jeg har fortalt ham at vi har en god generation og dem vil han gerne lære at kende. Han har altid været glad for ungdomsarbejdet' sagde han videre.

Pimienta lagde samtidig ikke skjul på, at fyringen af Valverde ærgrer ham. 'Vi havde et godt forhold. Jeg har det skidt når sådan noget sker for en kollega, men sådan er fodbold' afsluttede han.

.:FORSIDE:.