Galatasaray vil ikke have Arda Turan tilbage

FCBARCELONA.DK - 02.02.20

© Getty Images

Arda Turan er stadig formelt Barca-spiller, for det lykkes ikke for ham at finde sig en ny klub, efter at lejeaftalen med Basaksehir blev ophævet. Hans tidligere klub Galatasaray vil ikke tage ham tilbage.

Arda Turans karriere har på det nærmeste lignet en farce, siden han i 2015 skiftede til Barca fra Atlético Madrid. Der har været tale om en næsten konstant nedtur, både på og ikke mindst udenfor banen.

I januar ophævede Basaksehir lejeaftalen med Turan, der netop er fyldt 33 år. Da hans  kontrakt med Barca udløber den 30. juni i år, er han således stadig Barca-spiller indtil da. Sikkert er det dog, at man ikke kommer til at se ham på træningsbanen i Ciutat Esportiva Joan Gamper. Barca har nemlig ingen planer om at bruge tyrkeren.

Der har været tale om, at Turan skulle tilbage til Galatasaray, hvor hans tidligere træner, Fatih Terim, gerne vil have ham tilbage. Det har klubbens præsident Mustafa Cengiz dog kategorisk afvist. Uenigheden om netop Turan har på det nærmeste splittet klubbens fans i to grupperinger, for og imod midtbanespillerens tilbagevenden.

Derfor står Turan stadig uden klub, men kan hæve sin store løn hos Barca, hvor man helt sikkert glæder sig til, at kontrakten udløber til sommer.

Arda Turan fortsætter jagten på en ny  klub og tidligere rygter om et overraskende skifte  til argentinske Boca Juniors, er begyndt at blusse op igen.

.:FORSIDE:.