Gæt antal mål og vind en Barca-trøje

FCBARCELONA.DK - 13.03.19

I aften klokken 20.45 gælder det returkampen i Champions League ottendedelsfinalen, når Barca tager imod Lyon på Camp Nou. I samarbejde med Youbet har vi sat en Barca-trøje på højkant og alt man skal gøre er at gætte hvor mange mål der bliver scoret i kampen i ordinær spilletid.

Udover en Barca-trøje til en heldig vinder trækker vi også lod af 10 præmier af hver 100 kr. freebets til Youbet. Konkurrencen foregår på vores Facebook-side og her skal man med en kommentar i konkurrenceopslaget gætte, hvor mange mål der samlet bliver scoret i kampen mellem Barca og Lyon i ordinær spilletid. Når opgøret er slut trækker vi lod blandt dem der ramte rigtigt og vinderne vil blive offentliggjort på vores Facebook-side.

Husk, at man kan oddse på kampen hos Youbet, hvor der er masser af forskellige spil til opgøret. Her får man eksempelvis pengene 2,50 gange igen hvis Barca-vinder. Klik her for at komme til Youbet.

Klik på Facebook-opslaget herunder og smid en kommentar med dit gæt på antal mål i kampen.


⚽️ GÆT HVOR MANGE MÅL DER SAMLET SET BLIVER SCORET I AFTENENS KAMP MELLEM BARCA OG LYON OG VIND EN BARCA-TRØJE! Så er...

Slået op af fcbarcelona.dkOnsdag den 13. marts 2019

.:FORSIDE:.