Fyret Mourinho kan vende tilbage til La Liga

FCBARCELONA.DK - 18.12.18

Tirsdag formiddag blev José Mourinho fyret som træner for Manchester United efter to og et halvt år i spidsen for englænderne. Nu spekulerer adskillige medier i, at den portugisiske træner måske vender tilbage til La Liga, hvor han bliver Barcas modstander igen.

De fleste Barca-fans har endnu ikke glemt sæsonerne fra 2010 til 2013, hvor José Mourinho var træner for Real Madrid. Her var tale om en tid, hvor de traditionelle El Clásicos blev forvandlet til rene voldsorgier, da Mourinho instruerede spillere som Pepe og Sergio Ramos til at overfalde og skade Barca-spillerne i et desperat forsøg på at besejre catalanerne. Portugiseren gik endda selv så langt som i ren afmagt at prikke Tito Vilanova i øjet under en kamp.

Nu er der en chance for, at José Mourinho vender tilbage til Real Madrid og dermed igen bliver Barcas direkte modstander. Tirsdag offentliggjorde Manchester United nemlig, at man har fyret den portugisiske træner med øjeblikkelig virkning.

Adskillige medier spekulerer allerede nu i, at José Mourinho kan være på vej til Real Madrid for at overtage trænerposten fra Santiago Solari, som er ansat som midlertidig træner efter fyringen af Julen Lopetegui.

I sin tid som træner for Real Madrid vandt Mourinho La Liga en enkelt gang og Copa del Rey en enkelt gang. I samme periode vandt Barca La Liga to gange, Copa del Rey en gang og Champions League en gang. 

.:FORSIDE:.